Tsilivi, Zakynthos

Op ongeveer 6 kilometer ten noorden van Zakynthos stad is de badplaats Tsilivi te vinden. Een gezellige, fraaie en aangename badplaats. Een badplaats waar je heerlijk tot rust kunt komen, waar je van het aangename weer kunt genieten én waar je meerdere aantrekkelijke hotels vindt.

Opvallend genoeg is Tsilivi onder het ‘grote publiek’ nog niet al te bekend. Dit komt mogelijk door het feit dat dit één van de kleinere badplaatsen op Zakynthos is. Ondanks dat het een relatief kleine badplaats is, is het wel een badplaats waar je een onwijs leuke tijd in kunt beleven. Nog een opvallend detail: Tsilivi ligt op één van de weinige echt vlakke delen van Zakynthos.

Alle bezienswaardigheden Tsilivi

Tsilivi Beach

Wil je heerlijk tot rust komen tijdens jouw vakantie op Zakynthos? Dan is een verblijf in Tsilivi beach aan te raden. Dit is de naam van een geweldig hotel in deze badplaats. Zoals de benaming van dit hotel al doet vermoeden, ligt dit hotel direct aan de zee. Met dank aan deze ligging is het op en top genieten in en rondom dit hotel. Bijkomend voordeel; voor dit prachtige strandhotel hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Uiteraard moet je wel met een bepaald bedrag op de proppen komen, maar relatief gezien valt het allemaal reuze mee. Zeker ook omdat dit een 4,5 sterren hotel betreft.

Hotels in Tsilivi Zakynthos

Tijdens jouw verblijf in Tsilivi kun je dus kiezen voor het Tsilivi Beach hotel. Je kunt echter ook voor één andere hotels in Tsilivi Zakynthos kiezen. De meeste hotels in en rondom deze badplaats voldoen echt aan alle verwachtingen. Je geniet van de prachtige omgeving, van de gewenste faciliteiten en van de serene rust. Het is hoe dan ook een feit dat je in één van de hotels van een heerlijke vakantie kunt genieten. Veel plezier alvast.

Het weer in Tsilivi

Bekijk aanbiedingen voor Tsilivi

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.