Tsilivi, Zakynthos

Op ongeveer 6 kilometer ten noorden van Zakynthos stad is de badplaats Tsilivi te vinden. Een gezellige, fraaie en aangename badplaats. Een badplaats waar je heerlijk tot rust kunt komen, waar je van het aangename weer kunt genieten én waar je meerdere aantrekkelijke hotels vindt.
Opvallend genoeg is Tsilivi onder het ‘grote publiek’ nog niet al te bekend. Dit komt mogelijk door het feit dat dit één van de kleinere badplaatsen op Zakynthos is. Ondanks dat het een relatief kleine badplaats is, is het wel een badplaats waar je een onwijs leuke tijd in kunt beleven. Nog een opvallend detail: Tsilivi ligt op één van de weinige echt vlakke delen van Zakynthos.

Bezienswaardigheden in Tsilivi

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Tsilivi? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Hotels in Tsilivi Zakynthos

Tijdens jouw verblijf in Tsilivi kun je dus kiezen voor het Tsilivi Beach hotel. Je kunt echter ook voor één andere hotels in Tsilivi Zakynthos kiezen. De meeste hotels in en rondom deze badplaats voldoen echt aan alle verwachtingen. Je geniet van de prachtige omgeving, van de gewenste faciliteiten en van de serene rust. Het is hoe dan ook een feit dat je in één van de hotels van een heerlijke vakantie kunt genieten. Veel plezier alvast.

Bekijk aanbiedingen voor Tsilivi

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Tsilivi

Tsilivi Beach

Wil je heerlijk tot rust komen tijdens jouw vakantie op Zakynthos? Dan is een verblijf in Tsilivi beach aan te raden. Dit is de naam van een geweldig hotel in deze badplaats. Zoals de benaming van dit hotel al doet vermoeden, ligt dit hotel direct aan de zee. Met dank aan deze ligging is het op en top genieten in en rondom dit hotel. Bijkomend voordeel; voor dit prachtige strandhotel hoef je echt niet de hoofdprijs te betalen. Uiteraard moet je wel met een bepaald bedrag op de proppen komen, maar relatief gezien valt het allemaal reuze mee. Zeker ook omdat dit een 4,5 sterren hotel betreft.