Bestemmingen Zakynthos

Op deze pagina beschrijven wij zoveel mogelijks bestemmingen op Zakynthos. Uiteindelijk is het doel dat wij op deze pagina van alle dorpen en steden een uitgebreide omschrijving hebben.

5/5
De hoofdstad van Zakynthos heeft een niet al te originele naam gekregen: Zakynthos stad. De stad zelf is echter wel uniek te noemen.
4.5/5
Op ongeveer 6 kilometer ten noorden van Zakynthos stad is de badplaats Tsilivi te vinden. Een gezellige, fraaie en aangename badplaats.
4.5/5
De prachtige plaats Agios Sostis ligt in een baai, waardoor je hier veel stranden hebt. Het plaatsje zelf is ook erg mooi, met een gezellige sfeer.
4/5
Op het Griekse eiland Zakynthos vind je in het oosten de hoofdstad; Zakynthos stad. Op pakweg 4 kilometer afstand van de hoofdstad
4/5
In het zuiden van Zakynthos is de idyllische plaats Laganas te vinden. Deze plaats kenmerkt zich vooral door de baai van maar liefst 9 kilometer lang.
4/5
Ben je op zoek naar een gezellig dorpje in Zakynthos? Een dorpje waar je tot rust kunt komen en waar je prachtige dingen kunt bekijken en bezoeken?
5/5
Op zo’n 7 kilometer afstand van Zakynthos-Stad is het dorp Planos te vinden. Dit dorp is traditioneel, is pittoresk en wordt vaak aangeduid als Tsilivi.
4/5
In het zuidelijke gedeelte van Zakynthos is het kleine plaatsje Bochali te vinden. Dit plaatsje wordt door veel toeristen eigenlijk niet eens opgemerkt.
5/5
Rondom Zakynthos vind je prachtige rotsformaties en grotten in de zee. Eén van de meest populaire grotten zijn de grotten van Keri.
3/5
Wil jij tijdens jouw vakantie op Zakynthos volledig tot rust komen? Dan is het aan te raden om een hotel in de badplaats Kalamaki te boeken.
3/5
Op Zakynthos zijn meerdere regio’s populair te noemen. Een regio waar dit zéker voor geldt, is het oosten van het eiland. In het oosten vind je…
3.5/5
In het oosten van Zakynthos zijn meerdere grote badplaatsen te vinden. Onder meer Tsilivi en Alykes kunnen jaarlijks op veel toeristen rekenen.