Bestemmingen Zakynthos

Op deze pagina beschrijven wij zoveel mogelijks bestemmingen op Zakynthos. Uiteindelijk is het doel dat wij op deze pagina van alle dorpen en steden een uitgebreide omschrijving hebben.

5/5
De hoofdstad van Zakynthos heeft een niet al te originele naam gekregen: Zakynthos stad. De stad zelf is echter wel uniek te noemen.
4.5/5
Op ongeveer 6 kilometer ten noorden van Zakynthos stad is de badplaats Tsilivi te vinden. Een gezellige, fraaie en aangename badplaats.
4.5/5
De prachtige plaats Agios Sostis ligt in een baai, waardoor je hier veel stranden hebt. Het plaatsje zelf is ook erg mooi, met een gezellige sfeer.
4/5
Op het Griekse eiland Zakynthos vind je in het oosten de hoofdstad; Zakynthos stad. Op pakweg 4 kilometer afstand van de hoofdstad
4/5
In het zuiden van Zakynthos is de idyllische plaats Laganas te vinden. Deze plaats kenmerkt zich vooral door de baai van maar liefst 9 kilometer lang.
4/5
Ben je op zoek naar een gezellig dorpje in Zakynthos? Een dorpje waar je tot rust kunt komen en waar je prachtige dingen kunt bekijken en bezoeken?
5/5
Op zo’n 7 kilometer afstand van Zakynthos-Stad is het dorp Planos te vinden. Dit dorp is traditioneel, is pittoresk en wordt vaak aangeduid als Tsilivi.
4/5
In het zuidelijke gedeelte van Zakynthos is het kleine plaatsje Bochali te vinden. Dit plaatsje wordt door veel toeristen eigenlijk niet eens opgemerkt.
5/5
Rondom Zakynthos vind je prachtige rotsformaties en grotten in de zee. Eén van de meest populaire grotten zijn de grotten van Keri.
3/5
Wil jij tijdens jouw vakantie op Zakynthos volledig tot rust komen? Dan is het aan te raden om een hotel in de badplaats Kalamaki te boeken.
3/5
Op Zakynthos zijn meerdere regio’s populair te noemen. Een regio waar dit zéker voor geldt, is het oosten van het eiland. In het oosten vind je…
3.5/5
In het oosten van Zakynthos zijn meerdere grote badplaatsen te vinden. Onder meer Tsilivi en Alykes kunnen jaarlijks op veel toeristen rekenen.

Bekijk alle bestemmingen op Zakynthos

Benieuwd welke bestemming het meest geschikt is voor jouw vakantie naar Zakynthos? Onderstaand vind je enkele populaire vakantiebestemmingen in Zakynthos. Maak jouw keuze en bekijk direct de bezienswaardigheden, hotels en het weer per plaats.