Planos

Op zo’n 7 kilometer afstand van Zakynthos-Stad is het dorp Planos te vinden. Dit dorp is traditioneel, is pittoresk en wordt vaak aangeduid als Tsilivi. Feit is dat Tsilivi en Planos echt twee verschillende plaatsen zijn. Tsilivi is vrij groot, terwijl Planos juist bijzonder klein is. Deze kleinschaligheid brengt een traditionele en gezellige sfeer met zich mee.
In en rondom Planos is het heerlijk vertoeven. Dit is te danken aan de ligging, maar ook aan de omliggende natuurgebieden. In deze natuurgebieden kom je tot rust, kun je prachtige wandelingen maken en geniet je van het fijne leven op Zakynthos. Overigens is Planos door de jaren heen steeds toeristischer geworden. Zo vind je in dit dorpje ook autoverhuurbedrijven, supermarkten en barretjes. Feit is dat de sfeer nog steeds traditioneel en gezellig gebleven is.

Bezienswaardigheden in Planos

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Planos? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Hotels in Planos Zakynthos

Meer en meer toeristen kiezen jaarlijks voor een verblijf in Zakynthos. Daar spelen de Grieken zelf ook slim op in; in de afgelopen jaren zijn meerdere hotels in Planos geopend. Dit zorgt ervoor dat je nu uit ruim 20 hotels kunt kiezen. Je kunt dus altijd wel een hotel vinden dat volledig op jouw wensen aansluit!

Bekijk aanbiedingen voor Planos

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Planos

Planos Beach

Vind jij het heerlijk om dagenlang op het strand te liggen? Dan is een verblijf in Planos zéker aan te raden. Vlakbij het dorpje vind je namelijk Planos Beach; dit is één van de mooiste en leukste zandstranden van heel Zakynthos. Dit strand is met name ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen. Het strand is namelijk rustig, is vrij groot en het water is niet al te diep. Voor het bouwen van bijvoorbeeld zandkastelen leent dit strand zich ook uitstekend. Als je liever ook nog naar andere stranden gaat, lenen de stranden bij Tsilivi zich daar uitstekend voor!