Vliegtickets Zakynthos

Wil jij van een heerlijke vakantie op Zakynthos genieten? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een geschikte accommodatie. Verder heb je uiteraard ook de juiste vliegtickets nodig. Gelukkig heb je voldoende keuze uit vliegtickets naar Zakynthos.

Schiphol – Zakynthos

Als je naar Zakynthos toe wilt gaan, is het voor de hand liggend om vanaf Schiphol te vertrekken. Amsterdam-Zakynthos is net iets meer dan 3 uurtjes vliegen. Bovendien heb je echt de keus uit veel vluchten naar Zakynthos, vanaf Schiphol. Met name in de zomerperiode kun je uit veel Zakynthos vliegtickets kiezen.
De vliegtuig naar Zakynthos valt vanaf Amsterdam dus ook heel erg mee. Geef jij echter de voorkeur aan een Eindhoven-Zakynthos vlucht? Ook dan heb je voldoende keus; in de zomerperiode kun je ook vanaf Eindhoven meerdere keren per week naar Zakynthos toe vliegen. Vanaf zowel Eindhoven als vanaf Amsterdam is het mogelijk om rechtstreeks te vliegen naar Zakynthos.
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9,1
4.55/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8,9
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,4
4.55/5

Boek vandaag jouw vliegtickets naar Zakynthos

Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.55/5
Corendon
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.55/5
Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De Vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.55/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.55/5

Wat kosten de Zakynthos vliegtickets?

Voor de vliegtickets naar Zakynthos hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Vliegen op Zakynthos is – door de toegenomen populariteit – juist alleen maar voordeliger geworden. Het uiteindelijke bedrag voor de tickets is afhankelijk van onder meer de maatschappij, de periode in het jaar en jouw eigen voorkeuren. Als je er vroeg bij bent (of juist een last minute boekt), kun je de prijzen behoorlijk laag houden!
Wil je met Transavia naar Zakynthos? Dan kun je al vanaf 74 euro een rechtstreekse vlucht naar Zakynthos boeken.

Populaire bestemmingen Zakynthos

Benieuwd welke bestemming het meest geschikt is voor jouw vakantie naar Zakynthos? Onderstaand vind je enkele populaire vakantiebestemmingen in Zakynthos. Maak jouw keuze en bekijk direct de bezienswaardigheden, hotels en het weer per plaats.

Vertrek naar Zakynthos

Heb je de juiste vliegtickets gevonden? Voor jouw vertrek naar Zakynthos is het zaak om je goed voor te bereiden. Let goed op de bagagevoorschriften van de maatschappij en check je vooraf alvast in. De vlucht naar Zakynthos neemt vervolgens slechts 3 uur en 10 minuten in beslag. Binnen een paar uurtjes geniet je dus al van het heerlijke weer op Zakynthos.
Wil jij meerdere Griekse eilanden aan doen? Vanaf Zakynthos vind je rechtstreekse vluchten naar andere Griekse Eilanden. Je kunt vanuit Nederland ook rechtstreeks vliegen op Kefalonia. Vanaf dat eiland kun je met het vliegtuig (of boot) vervolgens naar Zakynthos toe gaan.

Aankomst op Zakynthos

De vliegroute Schiphol-Zakynthos voert je over het noorden van Italië. Hoe de vlucht zich vervolgens precies ontvouwt, is aan de desbetreffende piloot. Er zijn in ieder geval meerdere mogelijkheden om naar Zakynthos toe te vliegen. Als je eenmaal op Zakynthos Airport aangekomen bent, kun je direct naar jouw hotel toe. Hiervoor kun je gebruik maken van een transfer via jouw reismaatschappij of van één van de vele taxi’s.

Overige informatie over vliegtickets naar Zakynthos:

  • Zakynthos vliegtijd: 3 uur en 10 minuten
  • Luchthavens voor vertrek: Schiphol & Eindhoven
  • Vertrek Zakynthos: via de website van Schiphol of Eindhoven Airport kun je onder meer de gate inzien.
  • Aankomst Zakynthos: op de website van Zakynthos kun je de actuele aankomsttijden vinden. Handig als bijvoorbeeld een familielid op een later tijdstip naar Zakynthos toe komt vliegen.
  • Tijdverschil: houd er rekening mee dat het op Zakynthos 1 uur later is dan in Nederland.