Faciliteiten

TUI BLUE Caravel

Griekenland, Zakynthos
4.4/5
Dit hotel is een natuurlijke schoonheid. Zodra je je intrek neemt in dit hotel zit je meteen goed. De serene inrichting brengt je niets dan ontspanning. En met een Swim Up kamer wordt deze vakantie weer helemaal voor jullie twee. Hier ben je echt even weg van alles. Het boek dat al maanden op je nachtkastje ligt, lees je in één keer uit, genietend op je loungekussen aan het zwembad. Met het panoramische uitzicht over zee als omlijsting en het zachtjes ruizen van de golven als soundtrack van je vakantie. Voordat je aanschuift bij het diner, nog even samen een dip in je eigen zwembad, heerlijk deze momenten samen. Wat een klein paradijs is dit …
TUI BLUE Caravel is gelegen in Tsilivi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI BLUE Caravel’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TUI BLUE Caravel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI BLUE Caravel hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI BLUE Caravel is te boeken vanaf €1041 via Tui.
Het TUI BLUE Caravel is te boeken vanaf €1253 via Vakantie Discounter.