De beste en mooiste restaurants op Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos is een ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Vooral voor een heerlijke zonvakantie is het eiland perfect. Belangrijk bij een vakantie is natuurlijk gezellig en lekker kunnen eten. Veel Nederlanders gaan meerdere keren uit eten tijdens de zomervakantie. Eten bij een mooi, goed restaurant met het gezin of je partner, is natuurlijk erg leuk. Waar kun je goed en gezellig eten op Zakynthos? In dit artikelen hebben wij een overzicht van de beste restaurants op het eiland.

Essence, Kalamaki

Dit restaurant in het zuidoost gelegen Kalamaki heeft een mooie, romantische ligging in een prachtig versierde tuin. In dit restaurant kun je niet alleen Grieks eten, ze hebben namelijk ook gerechten uit andere Zuid-Europese landen, zoals lekkere visgerechten. De eigenaar van het restaurant heeft al jaren ervaring in toprestaurants, waardoor het eten altijd top is. Vooral voor het heerlijke eten is dit restaurant een goede keuze.

Botanic Garden, Tsilivi

Volgens velen is het beste restaurant op het hele eiland in Tsilivi te vinden. Ook dit restaurant bevindt zich in een mooie, grote tuin met allerlei prachtige planten. Het restaurant is erg romantisch aangekleed en het eten is erg goed. De bediening is ook erg vriendelijk en professioneel. Bij Botanic Garden hebben ze ook keuze uit allerlei verschillende gerechten. Vooral het vlees, zoals de kip, is een aanrader.

Anadalis, Argassi

Bij dit restaurant kun je ook erg lekker eten, maar vooral de locatie en uitstraling is erg bijzonder en gezellig. Het restaurant ligt vlak naast de zee en is mooi ingericht. Anadalis is één van de meest populaire restaurants op Zakynthos. Door de locatie aan het water, krijg je meteen het ultieme vakantiegevoel. Anadalis is een goede combinatie van lekker eten en een mooie locatie.

Cave Damianos, Agalas

In deze taverna kun je terecht voor heerlijke lokale gerechten. Ze hebben ook een hele mooie bar, met schommels in plaats van barkrukken. Het restaurant ligt wat hoger en vanaf boven heb je een heel mooi uitzicht over het landschap van Zakynthos. Als je komt om te dineren, kun je ook plaatsnemen aan de achterzijde van het restaurant. Vanaf hier heb je heel mooi uitzicht over de zon die ondergaat. Vooral door de ligging en het uitzicht is dit restaurant een echt aanrader.