Kipseli

In het oosten van Zakynthos zijn meerdere grote badplaatsen te vinden. Onder meer Tsilivi en Alykes kunnen jaarlijks op veel toeristen rekenen. In dit gebied vind je echter ook nog onontdekte en kleinere plaatsjes, zoals Kipseli. Dit plaatsje is gelegen tussen de twee hierboven genoemde plaatsen en ligt op zo’n 11 kilometer afstand van Zakynthos-Stad.

Door de ligging is Kipseli een ideale plaats om volledig tot rust te komen. Dat het in dit dorpje echt heel rustig is, blijkt wel uit de faciliteiten. Of beter gezegd: het gebrek aan faciliteiten. Als je naar bijvoorbeeld een supermarkt wilt gaan, moet je hiervoor naar één van de omliggende plaatsen toe gaan. In Kipseli vind je vooral rust, rust en nog eens rust.

Alle bezienswaardigheden Kipseli

Kipseli Beach

Het dorpje Kipseli is prachtig. Iets wat ook geldt voor de gehele omgeving. Rondom dit dorpje vind je bijvoorbeeld prachtige natuurgebieden. Deze natuurgebieden lenen zich uitstekend voor prachtige wandel- en fietstochten. Als je dergelijke tochten maakt, geniet je ook van prachtige vergezichten. Bij deze vergezichten vallen de stranden rondom Kipseli direct op.

Deze stranden zijn namelijk klein, smal en bedekt met kiezels én zand. De stranden zijn hierdoor niet te vergelijken met veel andere stranden op Zakynthos. Ook dat maakt Kipseli een echt unieke locatie in Zakynthos.

Hotels in Kipseli Zakynthos

Spreekt het dorpje Kipseli jou wel aan? En wil je daarom graag van dit gezellige en rustgevende gaan genieten? Dan is het goed om te weten dat je uit pakweg 15 hotels kunt kiezen. Mochten deze hotels niet helemaal naar jouw wens zijn, is het ook interessant om naar de appartementen in dit dorpje te kijken.

Verblijf je in Kipseli? Dan is het toch wel heel prettig als je een huurauto tot je beschikking hebt. Met de huurauto kun je bijvoorbeeld naar Tsilivi of Shipwreck Beach gaan. Uiteraard is dit met de taxi ook mogelijk, maar een huurauto is wel zo prettig.

Het weer in Kipseli

Bekijk aanbiedingen voor Kipseli

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.