TIME TO SMILE Aphrodite Village

Griekenland, Zakynthos
4/5
Zakynthos is een tweede TIME TO SMILE rijker! In deze accommodatie beleef je op en top vakantie met het comfort van thuis, of zelfs beter. De appartementen in natuurlijke kleuren zijn modern en hebben comfortabele bedden en bijna allemaal een heerlijk balkon of terras. Wakker worden met goede koffie is een ideale start van je dag. Op een steenworpafstand van het populaire en gezellige Tsilivi, verblijf je in een ruim appartement in het hoofdgebouw of een klein stukje verderop in de annex. Ideaal al die ruimte, zoals in het 3 kamer appartement. Terwijl de kinderen liggen te slapen, drink je samen nog even een ouzo op het balkon. Heerlijk rustig met alleen het geluid van de zee op de achtergrond, die even verderop ligt. Liever wat te doen in de avonduren? Vanuit het complex loop je zo naar de verschillende restaurants en bars van Tsilivi. Overdag lekker loungen aan het zwembad met een koude frappé in je hand, of ijsjes eten en zandkastelen bouwen op het strand? Het is allemaal binnen handbereik.
TIME TO SMILE Aphrodite Village is gelegen in Tsilivi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TIME TO SMILE Aphrodite Village’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TIME TO SMILE Aphrodite Village
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TIME TO SMILE Aphrodite Village hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TIME TO SMILE Aphrodite Village is te boeken vanaf €735 via Tui.