Limni Keri

Rondom Zakynthos vind je prachtige rotsformaties en grotten in de zee. Eén van de meest populaire grotten zijn de grotten van Keri. Deze grotten zijn benoemd naar het plaatsje dat in de buurt van deze grotten ligt; Keri. Dit plaatsje is het meest zuidelijk gelegen dorpje van Zakynthos en wordt omringd door prachtige natuurgebieden.

Voor natuurliefhebbers is een verblijf in Limni Keri absoluut aan te raden. Je geniet hierbij niet alleen van de prachtige stranden, maar ook van dennenbomen, olijfbomen en uitgestrekte groene velden. Tevens kun je dus een bezoekje brengen aan één van de populairste bezienswaardigheden van het eiland, de nabijgelegen Keri grotten.

Alle bezienswaardigheden Limni Keri​

Limni Keri Beach

Over de benamingen van Keri bestaat enige onduidelijkheid. Het plaatsje zelf heet namelijk Keri, terwijl een klein gedeelte van dit plaatsje bekend staat als ‘Limni Keri’. Het lastige is alleen dat dit ook de benaming is voor het prachtige strand van Keri. Als je naar één van de mooiste stranden van Zakynthos wilt gaan, is Limni Keri zeker een aanrader.

Waarom dit aan te raden is? Omdat dit één van de kleinere stranden van Zakynthos is. Je geniet hier dan ook echt van rust en van veel gezelligheid. Tevens kun je vanuit de haven van Keri naar nabijgelegen stranden toe gaan. Dit zijn veelal afgelegen stranden waar je van nóg meer rust kunt genieten.

Hotels in Limni Keri Zakynthos

Spreekt dit gezellige en pittoreske plaatsje jou wel aan? Dan is het fijn om te weten dat je uit veel hotels kunt kiezen. In Limni Keri vind je meer dan 30 hotels terug, waardoor je een prima vergelijking kunt maken. Deze hotels zijn ook behoorlijk gevarieerd; je kunt voor een klein hotel kiezen, maar ook voor een groot en luxe resort. Ongeacht voor welk hotel je kiest, ga je ultiem genieten van jouw vakantie in Limni Keri.

Het weer in Limni Keri​

Bekijk aanbiedingen voor Limni Keri​

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.