Limni Keri

Rondom Zakynthos vind je prachtige rotsformaties en grotten in de zee. Eén van de meest populaire grotten zijn de grotten van Keri. Deze grotten zijn benoemd naar het plaatsje dat in de buurt van deze grotten ligt; Keri. Dit plaatsje is het meest zuidelijk gelegen dorpje van Zakynthos en wordt omringd door prachtige natuurgebieden.
Voor natuurliefhebbers is een verblijf in Limni Keri absoluut aan te raden. Je geniet hierbij niet alleen van de prachtige stranden, maar ook van dennenbomen, olijfbomen en uitgestrekte groene velden. Tevens kun je dus een bezoekje brengen aan één van de populairste bezienswaardigheden van het eiland, de nabijgelegen Keri grotten.

Bezienswaardigheden in Limni Keri

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Limni Keri? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Hotels in Limni Keri


Spreekt dit gezellige en pittoreske plaatsje jou wel aan? Dan is het fijn om te weten dat je uit veel hotels kunt kiezen. In Limni Keri vind je meer dan 30 hotels terug, waardoor je een prima vergelijking kunt maken. Deze hotels zijn ook behoorlijk gevarieerd; je kunt voor een klein hotel kiezen, maar ook voor een groot en luxe resort. Ongeacht voor welk hotel je kiest, ga je ultiem genieten van jouw vakantie in Limni Keri.

Bekijk aanbiedingen voor Limni Keri

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Limni Keri

Limni Keri Beach

Over de benamingen van Keri bestaat enige onduidelijkheid. Het plaatsje zelf heet namelijk Keri, terwijl een klein gedeelte van dit plaatsje bekend staat als ‘Limni Keri’. Het lastige is alleen dat dit ook de benaming is voor het prachtige strand van Keri. Als je naar één van de mooiste stranden van Zakynthos wilt gaan, is Limni Keri zeker een aanrader.
Waarom dit aan te raden is? Omdat dit één van de kleinere stranden van Zakynthos is. Je geniet hier dan ook echt van rust en van veel gezelligheid. Tevens kun je vanuit de haven van Keri naar nabijgelegen stranden toe gaan. Dit zijn veelal afgelegen stranden waar je van nóg meer rust kunt genieten.

Keri Lake

Keri Lake, ooit een rustig meer omgeven door weelderig groen, is getransformeerd tot een sereen strand. Het kristalheldere water nodigt uit tot verfrissende duiken, terwijl de omringende kliffen een adembenemend decor vormen. Hier vind je de perfecte harmonie tussen rust en avontuur, waar bezoekers kunnen genieten van ontspannende momenten aan de waterkant of spannende watersporten kunnen uitproberen. Keri Lake is niet alleen een plek op de kaart, maar een ervaring die de ziel voedt en de geest verfrist met zijn natuurlijke schoonheid.