Faciliteiten

TUI BLUE Zante Maris

Griekenland, Zakynthos
4.7/5
TUI BLUE Zante Maris op Zakynthos is een fantastisch all-inclusive hotel dat uitblinkt in comfort en gastvrijheid. De moderne kamers zijn ruim en bieden een adembenemend uitzicht op de Ionische Zee. Het culinaire aanbod is divers en van hoge kwaliteit, met heerlijke gerechten die zowel internationale als lokale smaken omvatten. Het personeel is uitermate vriendelijk en staat altijd klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met faciliteiten zoals meerdere zwembaden, een luxe spa en tal van sport- en recreatieopties, is er altijd iets te doen. De ligging aan het zandstrand maakt TUI BLUE Zante Maris de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie. Om deze reden is dit ook onze #2 in het lijstje allinclusive hotels in Zakynthos.
TUI BLUE Zante Maris is gelegen in Tsilivi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI BLUE Zante Maris’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TUI BLUE Zante Maris
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI BLUE Zante Maris hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI BLUE Zante Maris is te boeken vanaf €1946 via Tui.