Tragaki

Eén van de meest fraaie plekjes van Zakynthos; dat is zonder twijfel het plaatsje Tragaki. Dit plaatsje ligt op zo’n 10 kilometer afstand van Zakynthos Stad en wordt omringd door natuurgebieden. Rondom dit plaatsje vind je eigenlijk uitsluitend olijfgaarden en druivengaarden. De pakweg 600 inwoners van Tragaki houden zich dan ook voornamelijk met landbouw bezig. Daarnaast richt dit dorpje zich ook meer en meer op het toerisme. Zo zijn er in de nabije omgeving van Tragaki meerdere leuke campings te vinden.

Overigens staat Tragaki ook te boek als een ‘bergdorp’. Het dorpje ligt relatief hoog, waardoor je van een prachtig uitzicht kunt genieten. Het advies is hierbij zeker om wandeltochten te maken door de prachtige omgeving. Je geniet hierbij van alle groene bomen, maar ook van het prachtige uitzicht over de zee. Een unieke en sublieme combinatie; dat is wat dit dorpje te bieden heeft.

Alle bezienswaardigheden Tragaki

Tragaki Beach

Wil jij op Zakynthos vooral tot rust komen? Dan leent Tragaki zich daar ook uitstekend voor. Het dorpje zelf is vrij rustig, terwijl dit ook geldt voor de kustlijn van Tragaki. De kustlijn bij dit dorpje kenmerkt zich door parelwitte stranden in combinatie met azuurblauw water. Op het strand vind je bovendien meerdere hangmatten; daar kun je volledig in tot rust komen. Houd er wel rekening mee dat Tragaki niet direct aan de kust gelegen is.

Hotels in Tragaki Zakynthos

Spreekt het dorpje Tragaki jou wel aan? En wil je daarom direct een geschikte accommodatie in dit dorpje boeken? Houd er dan rekening mee dat je uit zowel hotels als uit campings kunt kiezen. Mocht je de voorkeur aan het outdoor leven geven, bieden de campings daar de mogelijkheid voor. In de hotels in Tragaki kom je helemaal niks tekort; deze zien er prima uit en zijn van de gewenste faciliteiten voorzien.

Het weer in Tragaki

Bekijk aanbiedingen voor Tragaki

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.