Argassi, Zakynthos

Op het Griekse eiland Zakynthos vind je in het oosten de hoofdstad; Zakynthos stad. Op pakweg 4 kilometer afstand van de hoofdstad vind je een hele gezellige badplaats; Argassi. In en rondom deze badplaats vind je veel hotels terug, terwijl je hier ook van prachtige stranden kunt genieten. Argassi is onder meer vanwege de stranden zo populair geworden.

Wil je graag van een zon-, zee- en strandvakantie op Zakynthos genieten? Dan is het aan te raden om jouw hotel in de buurt van Argassi te boeken. In en rondom deze badplaats is veel te doen, maar je kunt hier ook heerlijk tot rust komen.

Alle bezienswaardigheden Argassi

Argassi beach

Argassi beach is zonder twijfel één van de fraaiste stranden van heel Zakynthos. Dit strand is gelegen tegen de stad aan, maar ademt onwijs veel rust uit. Bovendien beschik je op dit strand over verschillende voorzieningen. Noodzakelijke voorzieningen welteverstaan. Dat is echter niet het belangrijkste voordeel. Nee, het belangrijkste voordeel is toch wel het schone strand, het azuurblauwe water en de pracht en praal.

Opvallend genoeg is Argassi beach niet super druk te noemen. Met name als je buiten het hoogseizoen naar dit strand gaat, kun je echt volledig tot rust komen. Ondertussen geniet je van de fraaie omgeving en het azuurblauwe én heldere water.

Hotels in Argassi Zakynthos

Heb je de keus uit veel hotels in Argassi Zakynthos? Ja, dat is zeker het geval. In dit gedeelte van Zakynthos vind je meerdere hotels. Meerdere hotels waarbij de prijskaartjes variëren, waardoor je altijd wel een geschikt hotel kunt vinden. Daarbij is het ook nog super dat de hotels niet per sé super druk zijn. Het klopt dat Argassi populair is, maar deze plaats ademt toch nog authentieke sfeer uit. Voor de hotels in Argassi Zakynthos hoef je hierdoor ook niet de hoofdprijs te betalen. Doordat je uit meerdere prijsklassen kunt kiezen, kun je het bovendien zo duur maken als je zelf maar wilt.

Het weer in Argassi

Bekijk aanbiedingen voor Argassi

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.