Porto Koukla

In het zuidwesten van Zakynthos is het heerlijk vertoeven in het plaatsje Agios Sostis. Dit plaatsje kenmerkt zich door een fraaie ligging, door veel olijfboomgaarden en door een prachtige natuur. Dit geldt niet alleen voor Agios Sostis, maar ook voor het nabijgelegen Porto Koukla. Dit kleine dorpje vertoont opvallend veel gelijkenissen met Agios Sostis.

Ook in Porto Koukla is het één en al rust. Je geniet in en rondom dit kleine plaatsje van een prachtige omgeving, terwijl dit gebied ook niet al te toeristisch is. De olijfboomgaarden, de fraaie wandelroutes en de stranden bieden bovendien altijd wel een mooi uitzicht.

Alle bezienswaardigheden Porto Koukla

Porto Koukla Beach

Ga jij graag voor jouw rust naar Zakynthos toe? Dan is een verblijf in of rondom Porto Koukla dus zeker een aanrader. Je geniet in en rondom dit plaatsje niet alleen van prachtige groene gebieden, maar ook van een langgerekt strand. Dit strand is niet overdreven breed en kenmerkt zich door het azuurblauwe water.

Bijkomend voordeel: op dit strand is het absoluut niet druk. Dat geldt ook niet voor het straatje dat je net achter dit strand vindt. In dit straatje vind je meerdere terrasjes, restaurants en supermarktjes. Een lekkere stranddag kun je hierdoor prima combineren met lekker eten & drinken.

Hotels in Porto Koukla

Het populairste hotel in deze omgeving is zonder twijfel Porto Koukla Beach. Dit hotel heeft een fraaie ligging, is vrij rustig en is van alle gemakken voorzien. In het plaatsje vind je overigens nog meerdere hotels, zoals het Gloria Maris hotel. Als we puur naar de populariteit kijken, kan geen enkel hotel tippen aan Porto Koukla Beach. Als je vooral tot rust wilt komen, leent dit hotel zich daar overigens ook uitstekend voor. Vanuit dit hotel kun je bovendien prachtige wandel- en fietstochten maken.

Het weer in Porto Koukla Beach

Bekijk aanbiedingen voor Porto Koukla Beach

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.