Laganas

In het zuiden van Zakynthos is de idyllische plaats Laganas te vinden. Deze plaats kenmerkt zich vooral door de baai van maar liefst 9 kilometer lang. Rondom deze plaats is het dan ook op en top genieten van de prachtige stranden.
Jaarlijks trekken relatief veel toeristen naar Laganas toe. Dit is onder meer aan het nachtleven te danken; dit is één van de plekken op Zakynthos waar je veel disco’s, nachtclubs en tavernes aantreft. De hoofdweg van deze plaats is aan beide kanten eigenlijk volledig omringd door bars, tavernes en restaurants. Met name veel Engelse jongeren trekken maar al te graag naar Laganas toe. Ook voor gezinnen is het overigens heerlijk vertoeven in en rond deze badplaats..

Bezienswaardigheden in Laganas

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Laganas? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Hotels in Laganas Zakynthos


Op Zakynthos is Laganas één van de populairste dorpjes onder toeristen. Met name als je veel waarde aan het nachtleven hecht, is dit een ideale plek. Dat blijkt ook uit de hoeveelheid hotels in Laganas; je kunt uit bijna 100 verschillende hotels in dit dorpje kiezen. Overigens is de ligging van Laganas ook subliem te noemen. Het dorpje bevindt zich op slechts 5 kilometer afstand van het Zante Airport. Als je op dit vliegveld geland bent, sta je dus binnen no time voor de deur van jouw hotel in Laganas.

Bekijk aanbiedingen voor Laganas

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Laganas

Laganas Beach

De plaats Laganas is gelegen aan een baai van maar liefst 9 kilometer lang. Doordat deze baai zo lang uitgestrekt is, kun je uit altijd wel een aangenaam plekje op het strand vinden. Daarbij is het wel goed om te weten dat een deel van deze baai onder het Marine Park valt. Dit is een beschermd natuurgebied op Zakynthos; in dit natuurgebied vind je ongekend grote zeeschildpadden. Deze schildpadden komen in de zomerperiode het strand opgelopen om eieren op het strand te verstoppen. Dit gebeurt uitsluitend gedurende de nacht.