Vassilikos

Ben je op zoek naar een gezellig dorpje in Zakynthos? Een dorpje waar je tot rust kunt komen en waar je prachtige dingen kunt bekijken en bezoeken? Dan is het dorpje Vassilikos eigenlijk voor jou op het lijf geschreven. Dit dorpje is vrij rustig, heeft een sublieme ligging en wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Helemaal in het zuidoosten van Zakynthos vind je dit dorpje terug. Het dorpje ligt op zo’n 16 kilometer afstand van Zakynthos Stad en bevindt zich vlak bij de baai van Laganas. Aan de andere kant van het dorpje vind je indrukwekkende natuurgebieden, inclusief de berg Skopos. Deze berg is 492 meter hoog en staat ook wel te boek als een ‘botanische tuin’. Van alle plantensoorten die op Zakynthos groeien, vind je bij deze berg 1/3e terug. Dit gebied leent zich dan ook uitstekend voor natuurliefhebbers, voor mensen die graag mooie wandeltochten maken en voor mensen die graag mooie fietstochten maken.

Alle bezienswaardigheden Laganas

Vassilikos Beach

Kom jij voor zon, zee en strand naar Zakynthos toe? Ook dan heeft Vassilikos het nodige te bieden. Vlak bij dit dorpje vind je namelijk Gerakas Beach; in heel Zakynthos staat dit te boek als één van de mooiste zandstranden. Op dit strand kun je in het donker bovendien prachtige schildpadden rond zien lopen. Verder vind je in de buurt van Vassilikos ook nog rustigere stranden, mocht jouw voorkeur daarnaar uit gaan.

 

Hotels in Vassilikos Zakynthos

Zie jij een verblijf in Vassilikos wel zitten? Dan is het goed om te weten dat je uit ruim 60 hotels kunt kiezen. Het aanbod in dit dorpje varieert van luxe resorts tot aan gezellige, kleinschalige en pittoreske hotels. Dankzij dit uitgebreide aanbod kun je altijd wel een geschikt hotel vinden! 

Overigens vind je in dit dorpje ook veel appartementen. Mocht een appartement jouw voorkeur genieten, is Vassilikos dus ook een prima bestemming.

Het weer in Laganas

Bekijk aanbiedingen voor Vassilikos

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.