Faciliteiten

Iakinthos - Tsilivi Beach

Griekenland, Zakynthos
4/5
Gelegen op het zonnige strand van Tsilivi vind je het 4-sterren Iakinthos dat de perfecte plek is voor een ontspannen vakantie op Zakynthos. Zodra je uitgerust wakker bent geworden in je comfortabele kamer ga je uitgebreid ontbijten op het strand. Dat is toch fantastisch! Vervolgens strijk je neer op je ligbedje, springt het fijne zwembad in of doe je mee aan een lesje yoga. Ga je er graag een dagje tussenuit? Wandel dan richting het centrum van Tsilivi, huur een auto en rijdt naar Zakynthos-Stad of ontdek de onderwaterwereld van het mooie eiland. Kortom, relaxen, genieten en zonnen staat op de planning tijdens je vakantie in hotel Iakinthos.
Iakinthos – Tsilivi Beach is gelegen in Tsilivi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Iakinthos – Tsilivi Beach’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Iakinthos - Tsilivi Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Iakinthos – Tsilivi Beach hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Iakinthos - Tsilivi Beach is te boeken vanaf €1535 via Prijsvrij.