Agios Sostis

In het zuidwesten van Zakynthos is het plaatsje Agios Sostis te vinden. Niet alleen de naam van dit plaatsje is fraai, maar eigenlijk alles aan dit plaatsje. Met name in de afgelopen jaren is dit plaatsje dan ook bijzonder populair onder toeristen geworden.

Dit plaatsje is gelegen aan de baai van Laganas. Dit is een baai die zich maar liefst 9 kilometer lang uitstrekt over het zuiden van Zakynthos. Door de aanwezigheid van deze baai geniet je van prachtige zandstranden; ook vind je voor de kust van Agios Sostis prachtige rotsformaties in de zee.

Geef jij de voorkeur aan rust tijdens jouw vakantie op Zakynthos? Dan is Agios Sostis de betere keuze ten opzichte van Laganas. Met name voor (oudere) echtparen en families is Agios Sostis echt een ideale verblijfplaats. Je geniet van rust, van een prachtige omgeving en van alle gewenste faciliteiten.

Alle bezienswaardigheden Agios Sostis

Agios Sostis Beach

Bij de kust van Agios Sostis is een prachtig eiland te vinden. Dit eiland draagt dezelfde naam en is te bereiken via een loopbrug. Op dit eiland vind je niet alleen stranden, maar ook een gezellig restaurant. Met name in de zomerperiode kan het behoorlijk druk zijn op dit eiland. Gelukkig vind je rondom Agios Sostis nog meerdere stranden waar je heerlijk tot rust kunt komen. In dit gebied moet je wel rekening houden met de Caretta Caretta zeeschildpadden; deze schildpadden leven in dit gebied en leggen jaarlijks duizenden eieren op de stranden.

Hotels in Agios Sostis Zakynthos

De hotels in Agios Sostis richten zich met name op families en echtparen. Dat is dan ook duidelijk terug te zien in het aanbod van accommodaties, je kunt uit prachtige hotels kiezen, terwijl je ook voor de huur van een appartement kunt kiezen. De hotels in dit plaatsje zien er in ieder geval keurig uit en beschikken over de gewenste faciliteit.

Het weer in Agios Sostis

Bekijk aanbiedingen voor Agios Sostis

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 147 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 157 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.