Pierros

Griekenland, Zakynthos
4.3/5
Een topper in ons aanbod! Deze appartementen zijn al sinds jaar en dag een begrip op de Nederlandse markt. Dat is niet voor niets. Heerlijk luieren op je ligbed, terwijl de barman komt aanlopen met jouw vers gemaakte frappé. Na die duik in het zwembad is dat een welverdiende versnapering. Je bekijkt de menukaart alvast voor vanavond. Het is zo lastig kiezen, want alle gerechten bij het restaurant zijn om je vingers bij af te likken. Daarna misschien nog even de winkeltjes langs struinen in Laganas, het centrum ligt toch om de hoek. Wat een locatie, heerlijk rustig maar ook zo in de levendigheid. Het fijne sfeertje en de uitermate vriendelijke service zijn slechts enkele redenen waarom de accommodatie jaarlijks zoveel terugkerende gasten kent.
Pierros is gelegen in Agios Sostis op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Pierros’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Pierros
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Pierros hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Pierros is te boeken vanaf €599 via Tui.