Lorenzo Villas

Griekenland, Zakynthos
4/5
Authentiek, karakteristiek en kleinschalig. Deze unieke accommodatie ligt in een rustieke omgeving, weg van de massa. Puur genieten van elkaar en van de omgeving. De villa's zijn gelegen in het mooie dorpje Agios Sostis. Deze zijn écht van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel ingericht. Daarnaast hebben alle villa's een privézwembad, wat wil je nog meer? Omgeven door de duizenden olijfbomen die Agios Sostis rijk is, waan je je hier midden in de natuur. Ook is het maar een kleine wandeling naar de gemoedelijke boulevard met verschillende restaurants. Een prima keuze dus voor jouw welverdiende vakantie samen of met de hele familie.
Lorenzo Villas is gelegen in Agios Sostis op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Lorenzo Villas’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Lorenzo Villas
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Lorenzo Villas hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Lorenzo Villas is te boeken vanaf €948 via Tui.
Het Lorenzo Villas is te boeken vanaf €955 via Vakantie Discounter.