Bochali

In het zuidelijke gedeelte van Zakynthos is het kleine plaatsje Bochali te vinden. Dit plaatsje wordt door veel toeristen eigenlijk niet eens opgemerkt. Waarom niet? Omdat het plaatsje niet super toeristisch is en omdat het ook niet ideaal gelegen is. Althans; daar denken veel toeristen zo over. Het dorpje is namelijk gelegen onder de rook van Zakynthos-Stad. Ten opzichte van de hoofdstad van Zakynthos is Bochali echter een volledige tegenstelling. In dit dorpje geniet je van rust, van prachtige gebouwen en van het mooie Griekse leven.
Opvallend is dat Bochali behoorlijk hoog gelegen is. Als je in dit plaatsje staat, kijk je uit over Zakynthos-Stad en de bijbehorende stranden. Echt een waanzinnig uitzicht; ook vanaf het Venetiaanse fort in Bochali heb je een prachtig uitzicht. Overigens zie je vanuit Bochali ook de berg Skopos boven alles uittorenen; dit is de hoogste berg op Zakynthos.

Bezienswaardigheden in Bochali

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Bochali? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Hotels in Bochali Zakynthos

Bochali is op Zakynthos nog geen hele populaire plaats. Dit blijkt ook uit het aanbod van hotels; in en rondom dit plaatsje vind je slechts 10 hotels. Deze hotels zijn echter wel van alle gemakken voorzien en hebben prachtige liggingen. Voor een unieke vakantie op Zakynthos zit je in Bochali in ieder geval goed!

Bekijk aanbiedingen voor Bochali

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Bochali

Bochali Beach

Kom jij naar Zakynthos toe om te genieten van zon, zee en strand? Dan biedt Bochali daar ook meer dan voldoende mogelijkheden voor. Vanuit deze plaats kun je naar veel dichtbij gelegen badplaatsen toe reizen. Bij deze badplaatsen geniet je van de heerlijke zandstranden en het azuurblauwe water.
Het dorpje zelf kenmerkt zich vooral door de niet-aan-het-strand-gerelateerde-hoogtepunten. Het eerder genoemde Venetiaanse Fort is daar één van de voorbeelden van. Ook vind je in Bochali een prachtige kerk; vanaf het terras van deze kerk kijk je prachtig uit over Zakynthos.