Faciliteiten

Belvedere Luxury Suites

Griekenland, Zakynthos
4/5
Het 4-sterren Belvedere Luxury Suites hotel is gelegen in een mooie, groene omgeving en te vinden op loopafstand van het strand in Vassilikos. Geniet van een prachtig uitzicht over zee, ontdek de Griekse keuken in het restaurant en verwen jezelf met een heerlijk wijntje in de gezellige wijnbar Villa Rossa. De moderne spa staat voor je klaar om ultiem te ontspannen, heb je gratis de beschikking over een tennisbaan en overnacht je in een comfortabele suite of kamer. What else do you need? Helemaal niks, dus regel die vakantie naar Belvedere Luxury Suites maar gauw en geniet van een heerlijke, zonnige tijd op Zakynthos!
Belvedere Luxury Suites is gelegen in Vassilikos op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Belvedere Luxury Suites’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Belvedere Luxury Suites
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Belvedere Luxury Suites hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Belvedere Luxury Suites is te boeken vanaf €927 via Vakantie Discounter.
Het Belvedere Luxury Suites is te boeken vanaf €1272 via Prijsvrij.