Faciliteiten

Belvedere

Griekenland, Zakynthos
4/5
In dit hotel is ontspannen het sleutelwoord. Pak je biezen en verheug je op een heerlijk zonnige plek. De mooiste zandstranden liggen op steenworpafstand en een ommetje brengt je naar typische taverna’s. In die wetenschap voel je al het zand tussen je tenen en proef je zilte sardientjes. Wandel dus maar direct naar een terrasje voor verse mezze, als je tenminste het fijne zwembad kunt verlaten. De schatten van het eiland ontdek je op de bonnefooi. Kies lukraak uit kloosters kijken, luieren bij het beroemde Navagio Bay en een middagje bij de Blauwe Grotten. Om iedere dag weer terug te keren naar warme Griekse gastvrijheid en in slaap te vallen met het geluid van de zee.
Belvedere is gelegen in Vassilikos op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Belvedere’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Belvedere
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Belvedere hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Belvedere is te boeken vanaf €440 via Tui.