Faciliteiten

Atlantica Eleon Grand Resort

Griekenland, Zakynthos
4/5
Als je luxe en goede service wil, kies dan voor dit hotel. Hier geniet je van comfort om lekker tot rust te komen. Vanzelfsprekend heeft het hotel ook een uitgebreide All Inclusive formule waarbij je geniet van een uitstekende keuken en vele sportmogelijkheden. In de spa kom je heerlijk tot rust, terwijl de kinderen van de glijbaan suizen. Liever samen wat meer de rust opzoeken? Het hotel heeft verschillende zwembaden en ligt direct aan het strand, dus er is altijd wel een heerlijk plekje waar je echt weer even de tijd voor elkaar kan nemen en je tegelijkertijd in de watten laat leggen door het gastvrije personeel.
Atlantica Eleon Grand Resort is gelegen in Tragaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Atlantica Eleon Grand Resort’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Atlantica Eleon Grand Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Atlantica Eleon Grand Resort hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Atlantica Eleon Grand Resort is te boeken vanaf €846 via Tui.