Paliokaliva Village

Griekenland, Zakynthos
4.3/5
Je wilt iets bijzonders? Ga buiten de gebaande paden. Deze accommodatie is nét even anders. Karakteristiek en kleinschalig op een uniek en rustig plekje. Zoals deze traditionele villa's, op een heuvel gelegen, rondom een prachtige tuin. De geschakelde villa’s zijn ingericht met aandacht. De traditionele stijl is overal doorgevoerd met het comfort van nu. Romantische zitjes en een fraai zwembad, dat vind je allemaal terug in deze karaktervolle accommodatie. Op het moment dat je aankomt voelt het als thuiskomen. Niet verwonderlijk dat men jaar na jaar hier terugkomt om weer op te laden en zich in de watten te laten leggen door Anastasia en haar geweldig gastvrije team.
Paliokaliva Village is gelegen in Tragaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Paliokaliva Village’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Paliokaliva Village
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Paliokaliva Village hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Paliokaliva Village is te boeken vanaf €999 via Vakantie Discounter.
Het Paliokaliva Village is te boeken vanaf €1070 via Tui.