Akrotiri Beach Resort Hotel restaurant

Dit zijn de lekkerste restaurants in Tsilivi

Eén van de populairste plaatsen op Zakynthos is zonder twijfel Tsilivi. Deze badplaats is gelegen aan de noordoostelijke kant van het eiland en is geliefd onder veel toeristen. Dit is te danken aan de ligging, aan de zandstranden en aan de gezelligheid. Ongeacht waar je in deze badplaats verblijft, geniet je van gezelligheid.

Wil je tijdens je verblijf in Zakynthos van heerlijk eten genieten? Daarvoor zit je in de badplaats Tsilivi ook goed. Veel horecaondernemers hebben namelijk in of rondom deze badplaats een restaurant geopend, puur omdat er hier zomers bijzonder veel toeristen zijn. Wij raden met name onderstaande restaurants in Tsilivi van harte aan.

Botanic Garden

Met afstand het beste en leukste restaurant van Zakynthos. Dat is de manier waarop wij Botanic Garden in Tsilivi kunnen omschrijven. De entourage in dit restaurant is geweldig, de service is subliem en je geniet van lekker eten. Op de menukaart valt bovendien de diversiteit op.

Wil je van authentieke Griekse gerechten genieten? Dat is mogelijk in dit restaurant in Tsilivi. Op de menukaart prijken tal van heerlijke, Griekse gerechten. Houd in dit restaurant overigens wel rekening met de porties. De porties vallen nogal groot uit, dus wellicht is het verstandiger om bijvoorbeeld een voorgerecht met elkaar te delen.

Adres: Planos 291 00, Griekenland

Avli

In Tsilivi is het restaurant Avli één van onze favorieten. Dit is te danken aan de gezellige sfeer, aan het heerlijke eten en aan de prijsstelling. Als je in Tsilivi voordelig uit eten wilt gaan, is dit simpelweg de beste optie die je hebt. Je kunt in dit restaurant echt heerlijk eten zonder dat je hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Leuk detail: in dit restaurant is het vrij gebruikelijk dat je een gratis limoncello krijgt. Lust je geen limoncello? Dan kun je uiteraard om een andere alcoholische- of non-alcoholische versnapering vragen. Het feit dat je dit drankje krijgt, is volgens ons typerend voor de service in restaurant Avli.

Adres: Tsilivi, Planos 291 00, Griekenland

Avra

Tot slot willen wij je ook het restaurant Avra aanraden. De ligging van dit restaurant is niet subliem, maar je kunt in dit restaurant wel heerlijk eten. Leuk detail: dit restaurant is van de tweelingbroer van de eigenaar van restaurant Avli.

Adres: Τσιλιβί, Zakinthos 291 00, Griekenland