Lidl Zakynthos

Waar vind je een Lidl op Zakynthos?

Ben jij van plan om deze zomer naar het prachtige Zakynthos te gaan? Dan wil je vast ook weten waar je boodschappen kunt doen tijdens je verblijf. Een goede optie is de Lidl. Misschien denk je nu: “Een Lidl op een prachtig eiland als Zakynthos? In dit blog kun je alles lezen over de Lidl op Zakynthos en waarom het een goede keuze is om hier je boodschappen te doen. Lees snel verder!

Adres en openingstijden

Wil je boodschappen gaan doen bij de Lidl op Zakynthos?

Het adres van het enige filiaal op het eiland is EO Zakinthou Keriou 35, Zakinthos 291 00, Griekenland.

Hieronder volgen de openingstijden:

Openingstijden:
Maandag: 07:45–21:00
Dinsdag: 07:45–21:00
Woensdag: 07:45–21:00
Donderdag: 07:45–21:00
Vrijdag: 07:45–21:00
Zaterdag: 07:45–21:00
Zondag: Gesloten

Lidl op Zakynthos

De Lidl is een bekende supermarktketen in Nederland en ook op het Griekse eiland Zakynthos is deze supermarkt te vinden. Sterker nog, er zijn maar liefst zes Lidl winkels verspreid over het eiland. Deze winkels bevinden zich in de plaatsen Zakynthos-stad, Laganas, Argassi, Tsilivi, Alykanas en Planos. Het maakt dus niet uit waar je verblijft op het eiland, er is altijd wel een Lidl in de buurt.

Voordelen van boodschappen doen bij Lidl

Het doen van boodschappen bij de Lidl op Zakynthos heeft vele voordelen. Ten eerste is het assortiment van de supermarkt heel divers. Je vindt hier niet alleen bekende (Nederlandse) producten, maar ook lokale producten die je zeker eens moet proberen. Daarnaast is de Lidl zeer betaalbaar en kun je hier voor een scherpe prijs je boodschappen doen. Dit is zeker handig als je op vakantie bent en misschien wat meer wilt uitgeven aan andere dingen dan aan je boodschappen. Een ander voordeel van boodschappen doen bij de Lidl is dat de supermarkt vaak ruime openingstijden heeft. Op Zakynthos zijn de winkels over het algemeen tussen 14.00 en 18.00 uur gesloten vanwege de siësta. Maar de Lidl houdt vaak gewoon zijn normale openingstijden aan, waardoor je op elk moment van de dag terecht kunt.

Verse en lokale producten

Een groot voordeel van boodschappen doen bij de Lidl op Zakynthos is dat er veel aandacht wordt besteed aan verse en lokale producten. De supermarkt werkt samen met lokale boeren en ondernemers en biedt zo een breed scala aan verse groenten en fruit, maar ook lokale delicatessen zoals honing en olijfolie. Dit is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook voor de kwaliteit en versheid van de producten. Daarnaast heeft de Lidl een speciale afdeling met producten van het eiland, zoals verse vis en traditionele Griekse snacks. Dit is de perfecte plek om kennis te maken met de typische smaken van Zakynthos en om een heerlijke maaltijd samen te stellen met lokale producten.

Gemak en service

Boodschappen doen bij de Lidl op Zakynthos is ook erg gemakkelijk en de service is uitstekend. De supermarkt is ruim opgezet en overzichtelijk, waardoor je snel kunt vinden wat je nodig hebt. Ook is er altijd voldoende personeel aanwezig om je te helpen bij het vinden van producten of bij eventuele vragen. Daarnaast kun je bij de kassa’s gemakkelijk met pin betalen. De Lidl heeft ook een bakkerij en een afdeling met vers brood, broodjes en gebak. Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of voor een verse baguette voor bij de lunch op het strand. Dit is ook ideaal voor als je een dagje uit gaat en wat lekkers wilt meenemen.

Nog meer voordelen

Als je gaat boodschappen doen bij de Lidl op Zakynthos, profiteer je ook nog eens van andere voordelen. Zo is er een eigen parkeerplaats bij elke winkel, waardoor je er bijvoorbeeld met  een huurauto gemakkelijk kunt parkeren. Daarnaast kun je vaak goedkoop en kwalitatief goed fruit en groenten kopen in de aanbiedingen. Ook heeft de Lidl een groot aanbod aan producten voor een picknick of een barbecue, ideaal voor een dagje op het strand of in de bergen. Of om lekker spontaan te kunnen picknicken tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden. Ideaal toch?