Faciliteiten

Gloria Maris

Griekenland, Zakynthos
3.9/5
Op zoek naar een ontspannen plekje dat alleen voor volwassenen bedoeld is? Bekijk dit geweldige hotel dan maar eens! Het charmante 4-sterrenhotel Gloria Maris is idyllisch gelegen in een olijfgaard, direct aan het donkere zandstrand met rotsgedeelten van Porto Koukla. Dit paradijsje biedt een indrukwekkende sfeer en tijdens je vakantie heb je dan ook helemaal het gevoel dat je in een jungle verblijft. Strijk neer op een ligbedje terwijl je de prachtige natuur in je opneemt, geniet van een drankje of twee op het terras en relax in de jacuzzi. Als je graag een dagje erop uit wilt, huur dan een auto en ontdek al het moois dat Zakynthos te bieden heeft. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie naar het Gloria Maris hotel?
Gloria Maris is gelegen in Porto Koukla op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Gloria Maris’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Gloria Maris
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Gloria Maris hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Gloria Maris is te boeken vanaf €790 via Prijsvrij.
Het Gloria Maris is te boeken vanaf €853 via Tui.