Hier kun je gemakkelijk een auto huren op Zakynthos

Wil je het eiland Zakynthos volledig gaan ontdekken? Dan kun je uit meerdere opties kiezen. Je kunt ervoor kiezen om een rondreis met een gids te maken, je kunt van het openbaar vervoer gebruikmaken en je kunt prachtige wandeltochten maken. Aangezien Zakynthos behoorlijk groot is, is het huren van een auto wat ons betreft de beste keuze.

Als je een eigen auto hebt, geniet je op dit eiland van heel veel vrijheid. Je kunt overal staan en gaan waar je maar wilt; wil je naar het noorden van het eiland toe? Dan stap je in de auto en ga je het noorden van Zakynthos ontdekken. Uiteraard geldt dit ook voor het westen, oosten en het zuiden. Met een huurauto ben je gewoon heel ‘vrij’ op Zakynthos. Maar, waar kun je nou een huurauto op Zakynthos huren?

Waar huur je een auto in Zakynthos?

Het beste wat je kunt doen, is om vanuit Nederland alvast een huurauto te huren. Zodra je op het vliegveld op Zakynthos aankomt, kun je de huurauto direct ophalen. Je tilt je koffers in de huurauto en je rijdt met de auto direct naar je hotel toe. Hoe ideaal is dat?

Kom je er echter pas op Zakynthos zelf achter dat je een huurauto wilt huren? Dan heb je alsnog voldoende mogelijkheden. Het is namelijk een feit dat veel grote verhuurders op dit eiland actief zijn. Je kunt onder andere kiezen voor Dollar Rent a Car, Alamo, Europcar, Hertz, Avis en Budget Rent a Car.

Wij raden je aan om een huurauto altijd bij een bekend bedrijf te huren. Onder andere Hertz en Europcar zijn voorbeelden van dergelijke verhuurbedrijven. Bij hen kun je van een prima service uitgaan, terwijl dit bij kleinere/onbekendere verhuurmaatschappijen altijd maar afwachten is.

Bij het huren van de auto moet je uiteraard op tal van aspecten letten. Let goed op de voorwaarden, let goed op het tarief en sluit eventueel een aanvullende verzekering af. Voordat je in de auto stapt, doe je er ook verstandig aan om foto’s van de auto te maken. Mocht je later onverhoopt een schadeclaim krijgen, kun je met deze foto’s bewijzen dat de schadde reeds aanwezig was.

Gebruik al met al je gezonde verstand. Huur een auto op Zakynthos en ontdek dit prachtige eiland.