Faciliteiten

Caretta Beach

Griekenland, Zakynthos
3/5
Een onvergetelijke All Inclusive vakantie? Dit hotel is het antwoord. Met de uitgebreide faciliteiten in dit hotel verveel je je niet. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt. Een beter begin van de dag is er niet! Zin in iets actiefs? Je hebt hier keuze genoeg. Wordt het vandaag voetballen, fitnessen of toch een heerlijke plons in het zwembad? De kids leven zich uit in het waterpark en roetsjen van de ene na de andere glijbaan. Zelfs de allerkleinsten spetteren hier vrolijk in het rond. Na zo’n beweeglijke middag is het tijd om aan te schuiven bij het diner om de magen te vullen. Daarna plof je neer en geniet je van het entertainment en de dag is alweer ten einde. Maar die sluiten we natuurlijk niet af zonder een Griekse frappé of een koude ouzo. Vakantie!
Caretta Beach is gelegen in Kalamaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 6.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Caretta Beach’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Caretta Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Caretta Beach hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Caretta Beach is te boeken vanaf €855 via Tui.