Een dagje winkelen op Zakynthos doe je hier

Ben je gek op een dagje shoppen? Wil je daarom graag bijvoorbeeld een ochtendje op Zakynthos lekker in allerlei winkels struinen? In dat geval raden wij je aan om naar onderstaande steden/winkelcentra toe te gaan.

Zakynthos-Stad

De leukste stad om te winkelen. Dat is zonder twijfel Zakynthos-Stad. Deze stad, die ook wel Zanté genoemd wordt, beschikt over tal van leuke winkels. Het leuke hierbij is dat het veelal om onbekende winkels gaat. Je vindt in deze stad niet zozeer winkels van grote modeketens terug, maar juist typische Griekse winkels.

Winkels waar je heerlijk in kunt rondkijken en mogelijk iets leuks kunt open. Voor jezelf of voor een ander. Een souvenir vanuit Zakynthos doet het bij de thuisblijvers altijd goed.

Het leuke in Zakynthos-Stad is de Italiaanse invloed. Jarenlang is dit eiland in handen van de Italianen geweest, waardoor er op dit eiland nog veel mensen met Italiaans bloed wonen. Dit merk je ook aan de winkels in Zakynthos-Stad. Deze winkels zijn luxe ingericht, bieden stijlvolle artikelen aan en zijn ook vrij uniek. Zo kun je in Zakynthos luxe/chique interieurartikelen kopen of hele luxe schoenen bij een authentieke schoenenwinkel. Erg leuk dus.

Laganas

Een ander vrij grote stad is Laganas. Ook in deze stad kun je prima winkelen, maar het is niet te vergelijken met Zakynthos-Stad. Dit komt puur doordat Laganas relatief klein is en daardoor iets minder te bieden heeft. Desalniettemin is het erg leuk om in deze stad gezellig te shoppen.

Het leuke aan Laganas is de diversiteit. Je vindt in deze badplaats verschillende winkelstraten, maar ook prachtige zandstranden, gezellige terrasjes en een geweldige boulevard. Als je een hotel in Laganas boekt, ben je op voorhand hierdoor al verzekerd van een diverse vakantie.

Geen walhalla voor shopliefhebbers

Al met al zijn de shopmogelijkheden op Zakynthos vrij beperkt. De winkelstraten in Zakynthos-Stad en Laganas heb je namelijk al vrij snel gezien. Gelukkig kun je op dit eiland tal van andere (leuke) dingen doen. Ontdek het eiland met een huurauto, ga snorkelen op de mooiste plekken of maak prachtige wandelingen over dit eiland.