Deze vakantiesteden liggen vlakbij het vliegveld

Zie je het al helemaal zitten om naar Zakynthos op vakantie toe te gaan? Ben je op dit moment alleen nog naar een geschikte accommodatie op zoek? Om de juiste accommodatie uit te kunnen kiezen, zou je je wensen goed op een rijtje moeten zetten.

In wat voor accommodatie wil je bijvoorbeeld verblijven? Geef je de voorkeur aan een luxe hotel? Of verblijf je liever in een appartementencomplex? De keuze is volledig aan jou. Daarnaast moet je ook goed kijken naar de ligging van de accommodatie. Wil je dat de accommodatie in een gezellige stad gelegen is? Of wil je juist dat de accommodatie direct aan het strand gelegen is? Ook op dit vlak heb je op Zakynthos méér dan voldoende keuze.

Heb je de wens dat je op dit eiland zo min mogelijk wilt reizen? Dan kun je het beste voor een accommodatie dichtbij het vliegveld kiezen. Onder andere de volgende steden liggen op korte afstand van het vliegveld:

  • Kalamaki: de gezellige badplaats Kalamaki is op slechts 3 kilometer afstand van Zakynthos Airport te vinden.
  • Laganas: als je het niet erg vindt om iets verder te reizen, is Laganas ook een prima optie voor je. Deze drukke en gezellige badplaats ligt op 7 kilometer afstand.
  • ZakynthosStad: je kunt ook voor de hoofdstad van Zakynthos kiezen. De hoofdstad is op slechts 4 kilometer afstand van Zakynthos Airport gelegen.

Waar ligt de luchthaven van Zakynthos?

De luchthaven van Zakynthos is in het zuiden op dit eiland te vinden. Het vliegveld is niet aan één van de kustlijnen te vinden, maar bevindt zich meer in het binnenland. Als je op dit vliegveld landt, is de kans echter wel groot dat je vanaf de zee komt vliegen.

Overigens ligt het vliegveld praktisch tegen de stad Kalamaki aan. Omdat deze afstand zo kort is, heeft men op Zakynthos het volgende besloten: nachtvluchten zijn niet toegestaan. In de nachtelijke uurtjes is de luchthaven volledig gesloten, waardoor de toeristen in Kalamaki optimaal van hun vakantie kunnen genieten.

Wil je het liefste zo dicht mogelijk bij het vliegveld verblijven? Dan kun je niet om de stad Kalamaki heen. De ligging is perfect, terwijl het in deze badplaats ook erg gezellig is.