Hoeveel dagen heb je nodig om Zakynthos te zien?

Wil je binnenkort naar Zakynthos op vakantie toe gaan? En vraag je je af wat nou de ideale reisduur is? Dan is het goed om het volgende te weten: je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Wij krijgen namelijk met enige regelmaat de vraag binnen over de perfecte reisduur.

Over de perfecte reisduur kunnen wij het volgende stellen: dit is volledig afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wij raden je daarom aan om voor jezelf antwoord te geven op onderstaande vragen.

Wat wil je op het eiland precies zien?

Zakynthos is één van de grotere Griekse eilanden. Als je dit eiland echt van A tot Z wilt zien, heb je hier wel enkele weken de tijd voor nodig. Zeker ook omdat je ondertussen ook nog wilt relaxen en van het zonnetje wilt genieten.

Wil je alleen de hoogtepunten van dit eiland bekijken? Dan heb je aan een paar dagen tot een week meer dan voldoende. Zeker als je een huurauto hebt, kun je een groot gedeelte van dit eiland binnen één week bekijken.

Met andere woorden: bepaal voor jezelf wat je precies op het eiland wilt zien. Op onze website vind je in ieder geval voldoende informatie over de leukste bezienswaardigheden van/op Zakynthos.

Wat wil je op het eiland precies doen?

Ben je een doener? Dan zit je op Zakynthos ook goed. Op dit eiland kun je namelijk van alles doen, zien en beleven. Wij raden je hierbij wel aan om minimaal één week naar Zakynthos toe te gaan. Als je korter naar dit eiland toe gaat, kun je niet alle mogelijke bezienswaardigheden of activiteiten ‘afronden’.

Ben je vooral een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is een week op Zakynthos prima. Mocht je nou echt heerlijk tot rust willen komen, kun je ook prima twee weken op dit eiland verblijven. Elke stranddag die je op dit eiland doorbrengt, is in ieder geval een feestje.

Hoeveel dagen vakantie heb je?

Heb je op je kort een weekje vrij kunnen nemen? Heb je op je werk twee weken vrij kunnen nemen? Of ben je mogelijk nog langer vrij? Dit is uiteraard ook een belangrijk punt om goed rekening mee te houden. Wij adviseren je in ieder geval om zoveel mogelijk dagen vrij te nemen. Des te meer dagen je op Zakynthos door kunt brengen, des te meer je kunt genieten.