Waar huur je een jetski

Waar huur je een jetski op Zakynthos?

Ben je van plan om naar Zakynthos op vakantie toe te gaan of ben je er wellicht op vakantie? Of zit je op dit moment mogelijk al op dit geweldige eiland? En heb je de wens om een jetski te huren? Dan is het goed om te weten dat je dit op tal van plekken op dit eiland kunt doen.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naar de plaats Tsilivi te gaan. Bij deze plaats vind je een groot watersportcentrum. Bij dit watersportcentrum kun je zowel boten als jetski’s huren. Ga goed na hoelang je graag van de jetski gebruik kunt maken. Je kunt namelijk kiezen voor een uurtje, voor twee uur, voor drie uur of zelfs voor een gehele dag.

Ook in andere badplaatsen is het mogelijk om een jetski te huren. Het fijne van het eiland Zakynthos is dat aan alle kanten van het eiland fraaie zandstranden te vinden zijn. Bij veel van deze zandstranden is bovendien de nodige recreatie te vinden. Dat zorgt ervoor dat je op veel van deze zandstranden een boot of jetski kunt huren.

Lukt het je niet om een jetskiverhuurder in de buurt te vinden? Doe dan navraag bij de receptie van je hotel. De kans is groot dat men bij de receptie precies weet waar je een jetski kunt huren.

Let goed op de tarieven en voorwaarden

Het huren van een jetski is niet per definitie goedkoop te noemen. Uit ervaring weten wij echter dat de prijzen van de jetski’s per verhuurder verschillen. Wij raden je daarom aan om de tarieven bij de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Let hierbij overigens niet alleen op de tarieven, maar ook goed op de voorwaarden.

Let goed op het verkeer op het water

Zakynthos is toeristisch en veel mensen kiezen ervoor om op Zakynthos een bootje te huren. Dat zorgt ervoor dat je op de wateren rondom Zakynthos vrij veel boten tegen gaat komen, indien jij op je jetski aan het rondscheuren bent. Wij willen je daarom graag adviseren om heel goed op het verkeer op het water te letten. Neem geen onnodige risico’s en denk aan de veiligheid van een ieder.