Kalamaki, Zakynthos

Wil jij tijdens jouw vakantie op Zakynthos volledig tot rust komen? Dan is het aan te raden om een hotel in de badplaats Kalamaki te boeken. Deze badplaats bevindt zich in het zuiden van het eiland en is relatief rustig te noemen. Dat is opvallend, aangezien op drie kilometer afstand de plaats Laganas te vinden is. Die plaats is een stuk groter, een stuk drukker én een stuk populairder. Mocht je de voorkeur aan een rustige omgeving geven, kun je beter voor Kalamaki kiezen. Sowieso is het opvallend dat de sfeer in Kalamaki een stuk rustgevender, authentieker en ontspannener is.

Bezienswaardigheden in Kalamaki

Plan jij binnenkort ook een bezoek aan Kalamaki? Onderstaande bezienswaardigheden zijn een aanrader om eens te bekijken.

Hotels in Kalamaki Zakynthos


Om meerdere redenen is een verblijf in Kalamaki aan te raden. Enerzijds geniet je van de rustige sfeer, terwijl je anderzijds ook een stuk minder hoeft te betalen voor de hotels. Althans; dat is het geval als we naar de gemiddelde prijzen kijken. Doordat je uit meerdere hotels in Kalamaki Zakynthos kunt kiezen, kun je het ook relatief duur voor jezelf houden. Mocht je het liever zo voordelig mogelijk houden, is dat ook mogelijk in deze badplaats op Zakynthos. Het is hoe dan ook prettig dat je uit meerdere hotels in en rondom deze badplaats kunt kiezen.

Bekijk aanbiedingen voor Kalamaki

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Het weer in Kalamaki

Kalamaki beach

Wil jij graag schildpadden spotten in Zakynthos? Dan is het advies om naar Kalamaki beach toe te gaan. Dit strand is niet alleen prachtig, maar is ook dé plek waar de Caretta schildpadden hun eieren neerleggen. De locatie waar de eieren liggen, kun je herkennen aan kleine huisjes. Deze huisjes worden door speciale instanties neergezet, zodat de eieren in alle rust kunnen groeien. Hoe bijzonder is het dat jij daar tussen kunt liggen en een frisse duik in de zee kunt nemen? Echt een uniek strand in Zakynthos, maar eigenlijk ook uniek in heel Griekenland en Europa.