Faciliteiten

SPLASHWORLD Aqua Bay Suites

Griekenland, Zakynthos
4.3/5
Welkom in dit prachtige en moderne hotel in Tsilivi op Zakynthos, direct naast het zeer populaire Aqua Bay Hotel. Alle kamers in Aqua Bay Suites hebben een sfeervol design, met op de begane grond de Swim Up variant. Wat een gemak, zo vanuit je kamer de verkoeling van het zwembad opzoeken. Even genoeg van het dobberen naast je eigen terras? Je loopt zo het aquapark in waar de glijbaanfanaten hun hart op kunnen halen. Die Splashfactor 9 geven we natuurlijk niet voor niets! Ook geniet je met volle teugen van de uitgebreide All Inclusive formule. En de snacks en drankjes in het waterpark zijn zelfs ook allemaal inclusief. Fijne vakantie!
SPLASHWORLD Aqua Bay Suites is gelegen in Tsilivi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘SPLASHWORLD Aqua Bay Suites’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor SPLASHWORLD Aqua Bay Suites
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het SPLASHWORLD Aqua Bay Suites hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het SPLASHWORLD Aqua Bay Suites is te boeken vanaf €1146 via Tui.