Faciliteiten

TUI SUNEO Cavo D'Oro

Griekenland, Zakynthos
3.8/5
De gastvrijheid voel je direct. Van het warme welkom in Kalamaki tot de barman die je ijskoude drankje al klaar zet op de bar. Het hotel heeft ruime Swim Up kamers, een Grieks “Mezze” restaurant en veel waterpret voor de kleintjes. Voor een vakantie met het gezin zit je hier dus goed. Het kindvriendelijke strand is vlakbij en loopt langzaam af in zee. Ook staat het strand bekend om de schildpadden die er ’s avonds hun eieren leggen. Dat is weer een leuk weetje om thuis te vertellen. Na een gezellig diner met lekkere gerechten, plof je moe maar voldaan op bed. En de volgende dag spring je weer fris het zwembad in onder de warmte van de Griekse zon. Hier wil je eigenlijk niet meer weg!
TUI SUNEO Cavo D'Oro is gelegen in Kalamaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.3. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TUI SUNEO Cavo D'Oro’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TUI SUNEO Cavo D'Oro
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TUI SUNEO Cavo D'Oro hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TUI SUNEO Cavo D'Oro is te boeken vanaf €582 via Tui.