TIME TO SMILE Daisy

Griekenland, Zakynthos
4/5
Op en top vakantie met het comfort van thuis; dat ervaar je als je over de drempel stapt van deze TIME TO SMILE accommodatie in Kalamaki. Het heeft elegante kamers in natuurlijke kleuren. De grote badkamer met inloopdouche, het fijne balkon en de comfortabele bedden zorgen voor puur comfort. En het zijn hier de details die het verschil maken. Wakker worden met goede koffie bijvoorbeeld. De accommodatie wordt gerund door een enthousiast echtpaar, is omringd door olijfbomen en het strand is vlakbij. Het kleinschalige complex ligt in een mooie groene omgeving op toch al één van de groenste eilanden van Griekenland. Een prima uitvalsbasis om met een huurauto de rest van Zakynthos te verkennen!
TIME TO SMILE Daisy is gelegen in Kalamaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TIME TO SMILE Daisy’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor TIME TO SMILE Daisy
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TIME TO SMILE Daisy hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TIME TO SMILE Daisy is te boeken vanaf €562 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Daisy is te boeken vanaf €751 via Tui.