Garden of Eden

Griekenland, Zakynthos
3.6/5
Authentiek, karakteristiek en kleinschalig. De accommodatie ligt in Kalamaki in een rustieke omgeving, weg van de massa. Puur genieten van elkaar en van de omgeving. De naam zegt het al, dit zijn bungalows gelegen in een prachtige tuin vol met kleurige bloemen, olijf en palmbomen. De bungalows zijn basic en hebben een authentieke stijl en inrichting. In het restaurant worden heerlijke lokale gerechten geserveerd. Garden of Eden heeft zijn populariteit daarnaast te danken aan de zeer gastvrije eigenaar Panos, voor wie echt niets teveel is. Hij legt zijn gasten graag in de watten en staat 's avonds zelf in de keuken om de meest heerlijke gerechten op tafel te zetten. Griekse gastvrijheid ten top!
Garden of Eden is gelegen in Kalamaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Garden of Eden’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Garden of Eden
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Garden of Eden hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Garden of Eden is te boeken vanaf €540 via Vakantie Discounter.
Het Garden of Eden is te boeken vanaf €615 via Tui.