Dolce Vita

Griekenland, Zakynthos
4/5
De naam zegt genoeg. Hier geniet je van het goede leven. Net buiten Kalamaki ligt dit kleinschalige appartementencomplex, omgeven door eeuwenoude olijfbomen. Hier kom je bij van de hectiek van alledag en kun je je zorgen thuislaten. De warmte van de zon, het geluid van de vogels op de achtergrond en het verkoelende water van het zwembad zorgen voor die ultieme vakantiemodus. Begin de dag met een heerlijk Grieks ontbijt in de snackbar, om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan langs de nabijgelegen prachtige stranden. Sluit de dag af met een hapje en drankje in het gezellige Zakynthos Stad, waar je 's avonds heerlijk kan struinen langs de boulevard. La Dolce Vita!
Dolce Vita is gelegen in Kalamaki op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Dolce Vita’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Dolce Vita
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Dolce Vita hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Dolce Vita is te boeken vanaf €623 via Tui.