Katerina Palace

Griekenland, Zakynthos
4/5
Bij aankomst in dit hotel voelt het alsof je in een gespreid bedje terecht komt. Zowel de algemene ruimtes, het ontbijtrestaurant en de kamers zijn onlangs compleet gerenoveerd. Het is fris en modern, wat heerlijk! Op korte afstand vind je het strand en je loopt zo het centrum van Argassi in, met diverse bars en restaurants. Er zijn twee ruime zwembaden met ligbedden en parasols, dus er is altijd wel een plekje vrij om te zonnen. De vele terugkerende gasten zijn lovend over het zeer vriendelijke en behulpzame personeel. Zij zorgen ervoor dat je niets tekort komt en maken jouw verblijf tot een succes. Dit hotel wordt warm door ons aanbevolen!
Katerina Palace is gelegen in Argassi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Katerina Palace’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Katerina Palace
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Katerina Palace hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Katerina Palace is te boeken vanaf €625 via Tui.