Boletsos Beach

Griekenland, Zakynthos
4/5
In Boletsos Beach in Argassi op Zakynthos ontwaak je ’s ochtends met alles wat je van Griekenland verwacht zon en kilometers zee. Met zo’n omgeving ga je als vanzelf in de relaxstand. Zwembad wissel je af met strand, van je boek kijk je alleen op voor een praatje met het vriendelijke personeel. En, weg van het ligbed is een dagtrip zo gemaakt, bijvoorbeeld naar Zakynthos stad. Daar of in Argassi kun je heerlijk eten in taverna’s, als je geen zin hebt om te koken en het supermarktje dichtbij links laat liggen. Want hé, het is vakantie! Eigenaresse Sia verklapt de beste eetadresjes en vraagt de volgende dag persoonlijk of haar geheime tip beviel.
Boletsos Beach is gelegen in Argassi op Zakynthos. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Boletsos Beach’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Boletsos Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Boletsos Beach hotel in Zakynthos? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Boletsos Beach is te boeken vanaf €588 via Tui.
Het Boletsos Beach is te boeken vanaf €627 via Vakantie Discounter.